Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-03@22:26:30 GMT

کرونا در تهران اوج گرفت

تاریخ انتشار: ۲۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۵۰۱۷۵۳

کرونا در تهران اوج گرفت

فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران از افزایش آمار مبتلایان به ویروس کرونا خبر داد.

به گزارش ایرنا، علیرضا زالی روز شنبه در ستاد پیشگیری و مقابله با کرونا استان تهران که در محل استانداری است گفت: طبق بررسی‌های انجام شده به نظر می‌رسد سیر مبتلایان به امیکرون در تهران افزایشی است و تا یک ماه آینده این سیر صعودی خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در این شرایط همه مراکز واکسیناسیون در تهران و شهرستان‌ها تقویت شدند و از مردم می‌خواهیم نسبت به واکسیناسیون اقدام کنند.

زالی گفت: به دلیل اینکه سهم تست‌های کرونا نه تنها در تهران بلکه سایر شهر‌ها کم شده، ممکن است با کاهش کاذب بیماری مواجه شویم بنابراین بهترین مدل توجه به علائم است و هر کسی با بدن درد و گلودرد به مراکز درمانی مراجعه کند، برای ما عنوان کرونا دارد.

وی درباره مرگ آفرینی این سویه و با اعلام آمادگی کامل بیمارستان‌ها مانند مراکز واکسیناسیون افزود: هنوز آمار مشخصی در دنیا نسبت به میزان بیماری‌زایی این سویه از ویروس همچنین مرگ و میر ناشی از آن در دست نیست و در این زمینه به اجماع نرسیده‌اند، اما باید جانب احتیاط را در نظر گرفت و این سویه را مانند آنفلوآنزا ندانیم.

به گفته زالی، ما باید قبل از استقرار کامل بیماری، واکسیناسیون را به صورت کامل انجام دهیم و ممکن است روز‌های آینده برای ما بسیار مهم باشد؛ باید در این روز‌ها که هنوز ویروس به طور کامل در جامعه چرخش نداشته از این فرصت طلایی برای انجام واکسیناسیون دز یادآور استفاده کنیم و اگر کسی ۲ دز واکسن تزریق کرده است برای دز سوم و اگر فردی سه دز واکسن تزریق کرده برای دریافت دز چهارم واکسن اقدام کند.

واکسن برکت پلاس به زودی وارد چرخه واکسیناسیون می‌شود

وی خاطرنشان کرد: سبد واکسن متنوع است و بیشترین میزان واکسن سینوفارم، آسترازنکا و پاستوکووک است همچنین واکسن برکت پلاس هم مجوز لازم را دریافت کرده و به زودی وارد چرخه واکسیناسیون می‌شود و مردم می‌توانند به طور خاص از این واکسن برای این سویه استفاده کنند.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران با اشاره به بازگشت حجاج گفت: باتوجه به بازگشت حجاج و بازگشت زائران از عراق و سفر‌های بین شهری باید تمهیدات لازم اندیشیده شود. دو هفته استمرار بیماران سرپایی نشان از ورود به پیک جدید است و برخی افراد هم ممکن است حتی با توجه به زدن واکسن باز هم کرونا بگیرند. باید بدانیم واکسن ایمنی کامل ایجاد نمی‌کند، اما در کاهش مرگ و میر بسیار اثربخش است.

وی درباره آبله میمونی اظهارداشت: هیچ موردی از آبله میمونی در کشور نداشتیم، اما در ترکیه و افغانستان و ریاض این بیماری گزارش شده و باید آماده باشیم.

موردی از مرگ و میر تب کریمه مشاهده نشد

به گفته زالی، درباره وبا نیز تست‌های غربالگری ما در مراکز بهداشتی برای افرادی که با علایم اسهال مراجعه کرده‌اند منفی است، اما با توجه به شیوع وبا در استان‌های غربی باید مراقب باشیم همچنین در مورد تب کریمه کنگو ما نگران بودیم، اما با نظارت خوب شیوه نامه بهداشتی خطر بالقوه در عید قربان نداشتیم و موردی از مرگ و میر تب کریمه مشاهده نشد.

مراجعه سرپایی ۴۲۰۰ نفر

فرمانده ستاد مقابله با ویروس کرونا در پایان جلسه به خبرنگاران گفت: در بخش مراجعان سرپایی در ۲۴ ساعت گذشته چهار هزار و ۲۰۰ نفر ثبت شده که ۷۹۰ نفر از افراد در مراکز درمانی بستری و ۴۸۰ نفر دیگر نیز در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی ادامه داد: در ۲۴ ساعت گذشته در بخش بستری نیز ۲۲۲ نفر ثبت شده که ۳۸ نفر از این افراد در بخش مراقبت‌های ویژه بستری شدند.

زالی خاطرنشان کرد: تاکنون ۲۶ میلیون و ۸۰۰ دز واکسن در تهران تزریق شده که تزریق دز یادآور برای افرادی که علائم دارند، ضروری است.

فرمانده ستاد مقابله با کرونا استان تهران درباره مراکز واکسیناسیون گفت: اکنون این مراکز به ۲ برابر افزایش یافته و با افزایش ساعت کاری مراکز واکسیناسیون در شیفت عصر اکنون ۵۲۲ مرکز واکسیناسیون در تهران فعال است.

منبع: فرارو

کلیدواژه: کرونا در ایران فرمانده ستاد مقابله مراکز واکسیناسیون مقابله با کرونا مرگ و میر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۱۷۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک

 
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، رئیس شبکه دامپزشکی، گفت: اجرای واکسیناسیون به موقع دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک، همچنین رعایت اصول امنیت زیستی و آموزش دامداران از مهمترین راه‌های پیشگیری از بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک در دام سبک است.

دکتر سید محمد سیاح، افزود:طاعون نشخوارکنندگان کوچک، بیماری ویروسی بسیار واگیر در گوسفند و بز است و این بیماری به شدت قابل انتقال در جمعیت نشخوارکنندگان کوچک و همچنین مشترک میان حیات وحش و جمعیت دام‌های اهلی است.

او گفت: عمده‌ترین راه انتقال، تردد دام آلوده در مکان‌هایی که تماس با حیوانات وحشی داشته و یا از آبشخور‌های مشترک استفاده می‌کننداست.

وی، افزود: طاعون نشخوارکنندگان کوچک با شروع ناگهانی تب، ریزش ترشحات چشم، بینی، زخم دهان، تنگی نفس، اسهال بدبو و سرفه بروز می‌کند و دام مبتلا به شدت لاغر و سپس تلف می‌شود، لذا در صورت شیوع، می‌تواند خسارات فراوانی به جمعیت دامی منطقه وارد می‌کند.

سیاح، تأکید نمود: از مهم‌ترین راه‌های پیشگیری از این بیماری، انجام واکسیناسیون به موقع دام‌ها و همچنین رعایت کلیه اصول امنیت زیستی در جابه‌جایی دام‌ها، دفن صحیح لاشه دام آلوده و ضد عفونی آبشخور‌ها است.

 

 

دیگر خبرها

  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • استان تهران چطور تقسیم می شود ؟ مراکز استان ها مشخص شدند
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسیناسیون دام‌ها علیه بیماری طاعون نشخوارکنندگان کوچک
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • هشدار افزایش ابتلا به سرخک در رفسنجان
  • افزایش موارد ابتلا به بیماری سرخک در رفسنجان
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • اعتراف یک شرکت تولیدکننده مهم واکسن کرونا به عوارض نادر و لخته خون
  • پیشگیری از دومیلیون مرگ کودکان با استفاده واکسن‌های موجود