Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران از آغاز استخراج و بررسی طرح تقسیم تهران به پنج پهنه فرماندهی آمادی و امدادی در سال ۱۴۰۱ خبر داد.

به گزارش ایران اکونومیست، علی نصیری با اشاره به فعالیت‌های این سازمان در ایام نوروز، اظهار کرد: پایش مخاطرات در مرکز عملیات اضطراری از هر سال فعالتر بود و فعالیت افراد بیشتری به صورت فیزیکی و شیفت‌های غیر مقیم پیش‌بینی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سازمان مدیریت بحران در زمان وقوع طوفان تهران عملکرد خوبی داشت، خاطرنشان کرد: آمار و اطلاعات دقیق و کامل جمع‌آوری و ابلاغیه و دستورالعمل‌ها به شهرداری‌های مناطق ۲۲ گانه اعلام شد که این امر جلوگیری از تلفات جانی را به دنبال داشت؛ هرچند درختانی که از قبل پوسیده بودند و یا دکل‌هایی واژگون شدند و خساراتی را نیز داشتند.  البته مسئولیت ایمنی دکل‌ها بر عهده شهرداری نیست و صاحب دکل مسئولیت را بر عهده دارد.

نصیری همچنین تصریح کرد: مدیران ارشد سازمان روزانه از زیرساخت‌های مدیریت بحران سرکشی میدانی داشتند و با حضور در مرکز عملیات اضطراری، وضعیت را پایش می‌کردند که خوشبختانه عملکرد رضایت‌بخش است.

وی با بیان اینکه نقاط قابل بهبود مدیریت بحران شناسایی شده تا پس از تعطیلات بیش از پیش تقویت شوند، خاطرنشان کرد: با حضور مدیران در حوزه‌های مختلف و نظارت بر زیرساخت‌های عملیاتی، موفق شدیم که مشکلات را قبل از اینکه حادثه‌ای رخ دهد شناسایی و رفع کنیم.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران از ادامه روند واکسیناسیون در ایام نوروز خبر داد و افزود: ۲۲ اتوبوس در طول سال بی‌وقفه مشغول به خدمات‌رسانی بودند و در نوروز با نیمی از ظرفیت شیفت‌بندی شدند و با اتوبوس‌های موجود به نیازها پاسخ داده شد.

وی همچنین تصریح کرد: اتوبوس‌ها در دو شیفت پنج روزه از دوم تا یازدهم فروردین و هفت مرکز ثابت نیز با یک کانتر از ساعت ۹ تا ۱۴ فعال هستند.

نصیری با بیان اینکه شماره ۱۳۷ که مخصوص واکسیناسیون رایگان معلولان، جانبازان، افراد مسن و افراد ناتوان جسمی در درب منزل است، بنابر تصمیم ستاد مقابله با کرونا تا ۱۵ فروردین تعطیل خواهد بود، یادآور شد: با این وجود شماره ۱۳۷ برای دریافت تماس از پنجم فروردین فعال است.

وی در بخش دیگری از سخنان خود در رابطه با برنامه‌های این سازمان در سال ۱۴۰۱ گفت: در نظر داریم طرح جامع امداد هوایی را به یک نقطه مشخص برسانیم؛ تهران طرح مدون و مصوبی در این زمینه ندارد و با توجه به این شرایط در تلاش هستیم که پیش‌نویس طرح با همکاری مشاور آماده و تا پایان بهار نسخه اول به نتیجه برسد.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران با اشاره به برنامه‌ریزی برای افزایش دو برابری شتاب‌نگارهای سامانه هشدار سریع زلزله، ابراز امیدواری کرد که در سال جاری در صورت فراهم شدن شرایط، فاز اول عملیاتی سامانه هشدار سریع افتتاح شود.

نصیری با بیان اینکه سال‌های سال روی این طرح کار شده و هنوز عملیاتی نشده است و شتاب‌نگارها کمتر از حداقل‌ها است، خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۶ شتاب‌نگار در تهران فعال است که در نظر داریم به ۵۰ دستگاه برسد و امیدواریم این تعداد تا پایان سال خریداری و نصب شود.

وی با اعلام اینکه اعتبارات سازمان رشد بهتری نسبت به نرخ تورم سالیانه داشته است، تصریح کرد: به دنبال این هستیم که سوله‌های بحران نیمه‌کاره را به اتمام برسانیم که تعداد آن کمتر از ۱۰ سوله است و به فراخور جذب اعتبارات تکمیل خواهند شد.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران با بیان اینکه پایتخت در مجموع ۱۰۴ سوله دارد و یک سوله نیز از بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی برخوردار است، تأکید کرد: امیدواریم به زودی این سوله نیز افتتاح شود و تا پایان سال نیز دیگر سوله‌ها به بهره‌برداری برسد.

وی در ادامه یادآور شد: در بخش مشارکت اجتماعی، به دنبال این هستیم نیروهای جوان و داوطلبان واکنش اضطراری را ساماندهی و مشکلات را برطرف کرده و گروه‌های جهادی مسجد محور را اضافه کنیم.

وی از ایجاد پنج پهنه فرماندهی آمادی و امدادی در پنج نقطه تهران خبر داد و افزود: پایتخت طبق دستورالعمل استان‌های معین پیش از این به پنج نقطه تقسیم شده که هر نقطه یک مرکز خواهد داشت که فضای خالی از ساختمان باشد تا بتوان امکانات درمانی، اورژانسی، آتش‌نشانی و هلال‌احمر و سازمان مدیریت بحران را تجمیع کرد.

نصیری با بیان اینکه هر پهنه چهار یا پنج منطقه شهرداری تهران را فرماندهی می‌کند، گفت: این یک مسیر و برنامه یکساله نیست؛ در خصوص این طرح مشاور گرفتیم تا نقشه و طرح استخراج شود و حداقل عملیات را در یک پهنه شروع کنیم که اولویت با بوستان ولایت یا بوستان قلعه مرغی سابق است که باند فرودگاه و زیرساخت امدادی خوبی دارد.

وی ادامه داد: تلاش خواهیم کرد که زیرساخت‌های باند هوایی دوشان‌تپه نیز برای پوشش مناطق جنوب شرق تهران در موارد اضطراری حفظ و تقویت شود.

رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران از تلاش برای شروع عملیات فاز اول پروژه SOS مرکز اعزام و شماره واحد امدادی در سال جاری خبر داد و افزود: مردم برای مشکلات امدادی با شماره‌های مختلفی تماس می‌گیرند و برای اینکه در لحظه خطر فقط با یک شماره تماس بگیرند این پروژه اجرا خواهد شد.

بنابر اعلام سایت شهر، وی با تأکید بر اجرای مرحله اول ارتباطات پایدار بحران در شهر تهران در شرایط اضطراری، یادآور شد: امیدواریم بتوانیم امسال فاز اول را به بهره‌برداری برسانیم و فازهای بعدی را با جدیت دنبال کنیم.

نصیری اضافه کرد: برای فعال کردن سیستم مدیریت بحران مناطق شهرداری برنامه‌های متعددی داریم که اولین اقدام در سال گذشته انجام شد و مسئولان مدیریت بحران مناطق که در گذشته کارشناس بودند با شرایط سخت احراز صلاحیت به جایگاه مدیریت ارتقاء یافتند و افراد جدید نیز به عنوان مدیر وارد مرحله مصاحبه و بررسی توانایی‌های فرماندهی می‌شوند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: واکسیناسیون ، طوفان ، شهرداری تهران ، مدیریت بحران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: واکسیناسیون طوفان شهرداری تهران مدیریت بحران رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۷۵۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخلیه آب از ۸۰ منزل در شهر اصفهان انجام شد

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه سامانه بارشی ۲۴ ساعت اخیر از نواحی جنوبی فعال شده و از نوع همرفتی است، اظهار داشت: این سامانه بیشتر، نواحی جنوب و مرکز استان را در بر گرفته است.

وی با اشاره اینکه طی شبانه روز گذشته در شهر اصفهان ۲۱ میلیمتر تگرگ و باران بارید و منجر به وقوع آبگرفتگی منازل، مجتمع‌های تجاری، معابر شهری و زیرگذرها شد، افزود: بنا بر اعلام سازمان آتش نشانی شهرداری اصفهان طی شب گذشته آبگرفتگی از ۸۰ منزل مسکونی در این شهر تخلیه شده و ۴۰ خودرو نیز از آبگرفتگی در زیرگذرها خارج شدند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اضافه کرد: همچنین آبگرفتگی ۱۰ واحد تجاری و ۶ زیرگذر در شهر اصفهان تخلیه و برطرف شد.

سقوط ۲ خودرو در کانال‌های آب کشاورزی فوتی و مصدوم برجا گذاشت

شیشه فروش با بیان اینکه طی شب گذشته بیش از ۲ هزار و ۸۲۰ تماس تلفنی از سوی شهروندان اصفهانی برای امدادخواهی انجام شده، گفت: ۲ خودروی در حال تردد در مناطق گورت و اصفهانک در شرق اصفهان در کانال انتقال آب غرق شدند که مصدومان این دو حادثه توسط عوامل امدادی به مراکز درمانی منتقل شدند اما متأسفانه یک نفر از حادثه دیدگان بر اثر غرق شدگی جان باخت.

وی به آبگرفتگی زیرگذر قلعه شور به سمت بهارستان اشاره کرد و افزود: این شرایط تا ساعتی پیش ادامه داد و تردد برای ساعاتی در این مسیر متوقف شده که با ورود عوامل مدیریت بحران و تیم‌های شهرداری و آب و فاضلاب آبگرفتگی در این مسیر تخلیه و مسیر باز شد.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با اشاره به اینکه آبگرفتگی زیرگذرهای ارغوانیه، الرضوان و گورت و نیز شهر رویاها در شرق شهر اصفهان، تعدادی خودرو در این منطقه را گرفتار کرد، ابراز داشت: خیابان‌های شهید لاوی، حجتیه و سپهسالار، آپادانا و تعدادی از خانه‌ها و بیمارستان حجتیه دچار آب گرفتگی شدند که عوامل مدیریت بحران فوری برای ایمن سازی شبکه برق این بیمارستان اعزام شدند.

شیشه فروش با بیان اینکه اتوبان شهید همت و شهید آقابابایی اراضی معروف به کوره معک نیز نیاز به تخلیه آب داشت و انجام شد، ادامه داد: همچنین شب گذشته نشست زمین در میدان شهید قوچانی به سمت آبشار اتفاق افتاد که برای ساعتی تردد متوقف و مشکل برطرف شد.‌

امدادرسانی ۱۰۰ تیم مدیریت بحران طی ۲۴ ساعت اخیر

وی با اشاره به اینکه پروژه‌های ساختمانی شهید کشوری، میدان میوه‌تربار، خیابان خواجه عمید، زیر گذر جی، سپاهان شهر، محور بهارستان و اتوبان شهید دستجردی دچار آبگرفتگی بود، اضافه کرد: طی شبانه روز گذشته بیش از یکصد تیم از عوامل آتش نشانی شهرداری اصفهان و شهرداری‌های مجاور، شرکت آب و فاضلاب، پلیس راهنمایی و رانندگی، جمعیت هلال احمر و امداد مدیریت بحران در بخش‌های مختلف خدمات رسانی کردند.

جاده قلعه شور- بهارستان نیازمند ایمن سازی است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با تاکید بر اینکه لازم است طرح‌های ایمن سازی در شهر اصفهان و شهرهای اطراف اجرا شود، ابراز داشت: از سال گذشته تاکنون زیرگذر بهارستان اقداماتی اجرا و چاه‌های جذبی برای مدیریت روان‌آب‌ها حفر شد اما کماکان منطقه قلعه شور این مشکل ادامه داد و از این رو ضروری است که شرکت عمران بهارستان نسبت به ایمن سازی این مسیر با همکاری اداره راه اقدام کند.

طرح جمع‌آوری روان‌آب‌های سطحی اصفهان بازنگری شود

شیشه فروش با اشاره به اینکه شهرداری اصفهان طرح هدایت و جمع آوری آب‌های سطحی را تهیه کرده است، تصریح کرد: با وجود این، ضرورت دارد که مقاطع آسیب پذیر شهر که در آبگرفتگی دچار مشکلاتی می‌شود بار دیگر توسط شهرداری اصفهان شناسایی و رفع شود.

وی تاکید کرد: لازم است در هر منطقه‌ای که ساختمان سازی می‌شود مثل شهرک شهید کشوری، طرح‌های ایمن سازی در برابر سیل و جمع آوری روان‌آب‌های سطحی مطابق با طرح‌های مهندسی رودخانه انجام شود.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: باید توجه داشت که شهر اصفهان گسترده است و طرح‌های هدایت آب‌های سطحی برای پیشگیری از وقوع حوادث در همه مناطق باید اجرایی شود.

شیشه فروش خاطرنشان کرد: لازم است اداره کل منابع طبیعی اصفهان نیز طرح‌های مطالعاتی در بالادست حوزه قلعه شور و بهارستان انجام و سازه‌های آبخیزداری و پخش سیلاب را در این مناطق اجرایی کند.

به گفته وی، بارش‌های همرفتی و رگباری باران و تگرگ روز گذشته که بالای ۲۰ میلیمتر بوده است، درمناطق چون سهروفیروزان و تاد از توابع فلاورجان، در مناطق جبل و روستاهای اطراف آن از توابع شهرستان کوهپایه و همچنین میمه و نائین باعث آبگرفتگی منازل، طغیان رودخانه‌های فصلی و خسارت به مزارع و قنات‌ها و جاده‌ها شده است.

کد خبر 6095770

دیگر خبرها

  • تخلیه آب از ۸۰ منزل در شهر اصفهان انجام شد
  • جزیره قشم در نگاه سازمان مدیریت بحران جایگاه ویژه‌ای دارد
  • هشدار فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار درباره فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • هشدار مدیریت بحران استان تهران درمورد فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران
  • هشدار مدیریت بحران مبنی بر فعالیت سامانه بارشی در ارتفاعات استان تهران 
  • هشدار مهم هواشناسی برای ۴ استان/ آماده‌باش مدیریت بحران
  • آماده‌باش مدیریت بحران در پی احتمال وقوع بارش‌های شدید در ۴ استان